Ploegvoorstelling in de LOTTO Dôme voor alle volleyballiefhebbers …

Ons vernieuwd team willen we in de LOTTO Dôme aan het publiek voorstellen op zaterdag 8 oktober om 20u30 in een wedstrijd tegen de kampioen van Duitsland: Berlin Recycling Volleys.

De laatste 5 jaar werden ze 4 keer Deutscher Meister en in 2015 werden ze 3e in de Champions League. Een echte waardemeter, mogen we gerust stellen.

Dit is een opendeurwedstrijd … dus de toegang is gratis.

 

Afgelopen zaterdag speelde NOLIKO Maaseik een tweede keer vorige week tegen Lindemans Aalst: dit keer in de Eurassur hal van Wara Genk. Uitslag NOLIKO Maaseik - Lindemans Aalst 1-2 (21-25 20-25 25-19).

Na drie sets kwamen de twee teams overeen de partij te stoppen. Beide clubs zaten met te weinig inzetbare fitte spelers. De hitte van de voorbije week had op de trainingen zijn tol geëist. Bij NOLIKO Maaseik waren Dumont en Skladany nog afwezig en speelden Castellani I, Mol en Colson niet uit voorzorg. Ook de Pajotters hadden problemen en wisselden na elke set van libero.

Trainer Castellani startte met Vigil en Bontje in het midden, Maan en Bruno op de hoek, Nommistu op de opposite, Wolanski aan de pass en Santucci als libero. Het liep wat stroever als woensdagavond (0-3 zege in Moortsel) en Aalst was twee sets o.l.v. Frank Depestele sterker dan NOLIKO Maaseik. In de derde set kwam belofte Rychlicki in voor Bruno: het team draaide beter en kon verdiend de derde set pakken.

Om geen verdere risico's te nemen , werd dan maar besloten de wedstrijd te beëindigen.

Deze week kunnen de trainingen dan toch in normalere temperaturen plaats vinden: vrijdagavond wordt dan in de sporthal van As gespeeld tegen het Duitse TV Bühl (met Juan Finoli).

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments